De prijzen voor het kopen van een kantoorruimte zijn flink gestegen, en daar zal de komende jaren niet snel verandering inkomen. Zeker in de grote steden is het bijna niet mogelijk om voor een schappelijke prijs een geschikt bedrijfspand aan te schaffen. Voor een business die zich specialiseert in het leveren van luxe services, zoals een limousineverhuurbedrijf, is dat een problematisch gegeven: het centrum van een grote stad is immers een ideale locatie voor zo’n onderneming.

Een goede oplossing voor een limousineverhuur is het flexibel huren van een kantoorruimte. Op websites zoals https://workaround.io/nl vind je een aanbod aan kantoorruimten welke als business center, ontvangstruimte en kantoor kunnen worden ingezet. Huren via Workaround heeft voor jou als startende ondernemers de volgende voordelen.

Gericht op Amsterdam en andere grote steden

Het aanbod op https://workaround.io/nl bevindt zich voor een groot deel in de hoofdstad en in de grote stadscentra. Precies de plekken dus waar de mensen komen die het geld en de smaak hebben om een limousine te huren voor hun verjaardag, jubileum of vakantie. De kantoorruimtes van https://workaround.io/nl bevinden zich grotendeels in Amsterdam Oud-Zuid, het Centrum en op de Zuidas – dichtbij de potentiële clientèle van jouw limoverhuur dus.

Richt je op je core business dankzij maximale ondersteuning

Websites zoals https://workaround.io/nl zijn specifiek gericht op up-and-coming ondernemingen die snel kunnen groeien en dus na een paar jaar alweer aan een groter pand toe zijn. En op ondernemers die ontzorging wensen bij het vinden en huren van een (nieuwe) ruimte voor hun onderneming. Als je een limousineverhuur wil opstarten vind je bij Workaround precies de ondersteuning die je wilt. Zij matchen jouw wensenpakket snel met de meest geschikte opties, bieden inspiratietoeren en bezichtigingen aan en helpen je bij onderhandelingen en het tekenen van een huurcontract. Dit betekent dat jij niet dagenlang allerlei websites hoeft door te spitten of je te verdiepen in de kleine lettertjes, maar dat je jezelf volledig kunt richten op het verhuren van luxeauto’s.

Bedrijfsruimten van gerenommeerde merken

Huren bij een corporatie met een bekende naam is een garantie voor tevredenheid. En natuurlijk wil je graag dat jouw limousineverhuur op een toegankelijke locatie in een mooi gebied zit – zeker wanneer je klanten in jouw nieuwe kantoor gaat ontvangen. Daarom is het een pre dat de meeste bedrijfspanden op https://workaround.io/nl eigendom zijn van de betere merken. Voorbeelden zijn The Office Operators, Regus en ScaleHub. Met een flexibel bedrijfspand van één van deze corporaties geef je jouw limousineverhuur direct aanzien en zorg je voor de best mogelijke start van je nieuwe onderneming.