Beroemde muzikale artiesten verschijnen graag in een limousine op een concert of festival. In eigen land worden ze meestal in een eigen limousine vervoerd maar wanneer ze op een wereldtour gaan zullen ze ter plaatse een limousine huren. Wanneer je als limousine verhuurbedrijf deze beroemdheden als klant wilt binnenhalen en houden zul je topkwaliteit moeten leveren.

Op de hoogte blijven van de eisen en wensen van de artiesten

Veel popartiesten en rappers maken gebruik van een limousine. Het is algemeenheden dat sommigen artiesten erg veeleisend zijn als het gaat om details rondom hun tour. Daarom is het erg verstandig om bij de manager naar deze eisen en wensen te informeren en ze goed te registeren. Een CRM-systeem van lime-technologies.nl is daarbij een uitstekend hulpmiddel.

In dit systeem kun je per klant invoeren waar hun voorkeur naar uitgaat wat betreft type limousine en kleur maar ook wat de drankvoorraad in de minibar moet zijn.

Het bedrijf lime-technologies.nl maakt dit systeem zo uitgebreid als je het wilt hebben. Door alles op een overzichtelijke plek in het computersysteem op te slaan is het voor iedereen in je bedrijf terug te vinden. Wanneer een artiest meerdere dagen in het land blijft en het nodig is om verschillende

chauffeurs in te zetten, hoeft er geen onnodige tijd besteed te worden aan de overdracht.

Het professionele personeel van lime-technologies.nl zal je adviseren en begeleiden bij het implementeringsproces van het systeem binnen je bedrijf.

Extra aandacht voor de uitstraling van de limousine en de chauffeurs

Artiesten gebruiken een limousine voor een spectaculaire intrede bij een festival of een concert. Fanatieke fans houden de aankomst goed in de gaten en journalisten staan klaar met hun fotocamera’s. Dan is het erg belangrijk voor de naam van je bedrijf dat alles er picobello uitziet. De mensen kijken naar de artiesten maar wanneer collega artiesten een tijdschrift zien met jouw limousine die net even die extra glamour uitstraalt dan kan dit nieuwe klandizie opleveren.

De limousine zelf moet glanzen als een spiegel en de chauffeur moet onopvallend en correct overkomen. Het kan zijn dat je met oproepchauffeurs werkt en dat gaat prima. Toch moet je er wel voor zorgen dat je de chauffeurs goed kent en zij goed weten wat er van ze verwacht wordt. Als limousine chauffeur is niet alleen het rijden belangrijk. De chauffeur heeft tevens de functie van gastheer.

Wanneer artiesten voor meerdere dagen in het land zijn, zullen ze naar alle waarschijnlijkheid ook een paar culturele uitstapjes maken. Dan is het een groot voordeel als de chauffeur hen van informatie kan voorzien over de plaatsen die bezocht worden.