Een limousine of ook wel een limo genoemd… Het wordt tegenwoordig aanzien als een echt statussymbool. Het is de wagen bij uitstek voor de rijken die in alle luxe zich willen verplaatsen van a naar b. En wie zou dit niet willen? Alle beenruimte die je maar kan wensen voor jij en de vele vrienden. Een glaasje erbij en eventueel een hapje. Wat sfeermuziek op de achtergrond en de chauffeur brengt je naar elke bestemming die je wenst zonder dat je je ergens zorgen hoeft over te maken. Klinkt toch als muziek in de oren?

De eerste limousine zag het daglicht in 1902. Er zijn heel veel verschillende beschrijvingen geweest wat een limousine moest bezitten om erbij te behoren. Op heden wordt een limousine beschreven als een lange luxe wagen waarbij de chauffeur in een afgesloten compartiment zit. Omwille van de beenruimte die elke passagier nodig heeft om comfortabel de rit mee te maken, kunnen er gemiddeld vier à zes passagiers achteraan plaats nemen. Op heden kun je het interieur aanpassen naar elke stijl, ook met behulp van Worksystem.be.

Tot zover de luxe theorie, maar heb je dit ook al eens bekeken als een stoerdere wagen. Een echte monstertruck? Je weet wel die voertuigen met de extreem grote wielen onder hun onderstel waardoor boven en over vele objecten kunnen rijden. Wel het bestaat werkelijk! Wel we kunnen je zeggen, als een gewone limousine je al doet achterna kijken. Dan doen deze beestjes dit zeker!

De meest gekende en ook één van de eerste ooit gebouwd was Monster Limo. Tom Feeny was de trotse eigenaar van dit monster. Hij gebruikte een 1983 Lincoln Stretch limousine en bracht in 1990 er het onderstel aan vast zodat het klaar was voor de wedstrijden in 1991.

Lijkt je dit wel iets en heb je nog wat ruimte over in je garage en ook nog een grote portemonnee? Dan kun je jezelf eraan wagen om ook zo’n monster te bouwen. Dit kun je doen dankzij Worksystem.be. Zij hebben alles voor de inrichting van elke wagen. Dus waarom niet eens proberen? Je hebt enkel maar een rijbewijs B nodig om de straten ermee onveilig te maken!