Een limousine is een indrukwekkende auto. Niet alleen wat de afmeting betreft, maar ook als het gaat om de uitstraling. Het is een bijzondere ervaring om eens een keer in zo’n prachtig voertuig te zitten. Een limousine huren is een perfecte optie om dit mee te maken. Nog leuker is het om het huren van de limousine te combineren met een speciale gelegenheid.

Pink Party

Hoe leuk is het niet om bijvoorbeeld een Pink Party voor iemand te organiseren? Bijvoorbeeld als je vriendin een bijzondere leeftijd bereikt. Of iemand nou 18, 21, 40, 50 of 60 wordt: verrast worden met een limousine en een heerlijke taart vindt iedereen leuk. Nog leuker wordt het natuurlijk als je een gepersonaliseerde taart krijgt als verrassing. De makers van de taarten van https://www.jeeigentaart.nl/ hebben hier tal van mogelijkheden voor. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geheel roze taart als de limousine ook roze is. Maar ook een taart met een bijzondere tekst, een fototaart of een themataart is mogelijk.

Keus genoeg

Zowel de limousine als de taart hoeven natuurlijk niet speciaal roze te zijn. Als je iemand wilt verrassen die niet zo dol op roze is, dan zijn er ook nog genoeg andere mogelijkheden. Bij de kindertaarten vind je bijvoorbeeld een ruime keus aan leuke, grappige maar ook stoere taarten en bij die laatste optie past natuurlijk zo’n stoere Hummer limousine. Het bruidspaar zal liever een bruidstaart willen, en misschien gaat hun voorkeur ook uit naar zo’n stijlvolle witte limousine die ook mooi op de bruidsfoto’s staat.

Een limousine huren

Voor iedere gelegenheid is dus wel een passende taart of limousine te vinden. Je kunt de limousine meestal al per uur huren, en het aantal gereden kilometers en het aantal passagiers speelt vaak ook een rol in de huurprijs. Dus met je klasgenoten naar een gala of eindexamenfeest gaan is niet per se veel goedkoper dan de basisprijs.