Wanneer je een limousineverhuurbedrijf runt is het wellicht verstandig om het onderhoud van je wagenpark in eigen beheer te houden. Dit is doorgaans kostenefficiënt, snel en goed beheersbaar. Kortom, allemaal zaken die in het voordeel zullen zijn van zowel jouw bedrijf als jouw klanten.

Uiteraard is er periodiek onderhoud vereist aan limousines. Dergelijk gepland onderhoud kun je het beste in een werkplaats of garage uitvoeren. Voor reparaties die niet gepland zijn – denk bijvoorbeeld aan een kapotte band of een lege accu – is het uiteraard erg belangrijk dat deze snel en ter plaatse opgelost kunnen worden. Wanneer de limousine is verhuurd, bijvoorbeeld voor een bruiloft, wil je jouw klanten natuurlijk niet met panne langs de weg laten staan.

Bedrijfswageninrichting voor je onderhoudsvoertuig

Het bedrijf Worksystem is gespecialiseerd in op maat gemaakte bedrijfswageninrichting. Op https://www.worksystem.nl/ kun je meer lezen over alles wat zij te bieden hebben. De bedrijfswagen van jouw limousineverhuurbedrijf kun je met dergelijke modulaire systemen heel overzichtelijk, veilig en strak inrichten, zodat jouw limousinemonteur alle benodigde onderdelen, gereedschappen en kleinmateriaal altijd bij de hand heeft.

Dubbele laadvloer

Met een dubbele laadvloer wordt de vloer van je bedrijfswagen op een dusdanige manier verhoogd, dat er een extra laadruimte onder de vloer ontstaat. Inmiddels is dit één van de meest gewilde verbouweingen geworden die de monteurs van Worksystem aanbieden. De ruimte onder de dubbele laadvloer wordt op deze manier namelijk optimaal benut, en met handige uittrekbare lades en opbergruimtes kan een limousinemonteur heel gemakkelijk bij de benodigde spullen.

Gereedschapshouders

Veiligheid staat altijd voorop, zeker wanneer het een bedrijfswagen betreft waarin zich gereedschappen en andere zware of scherpe voorwerpen bevinden. Wanneer de limousinemonteur plotseling hard moet remmen, is het namelijk niet de bedoeling dat alle moersleutels, schroevendraaiers en dergelijke door de bedrijfswagen heen vliegen. Met praktische gereedschapshouders is dat voorgoed verleden tijd. Doorgaans wordt een gereedschapspaneel aan de binnenkant van de bedrijfswagen gemonteerd, maar het is vaak ook mogelijk om zo’n paneel aan de achterportieren te plaatsen. Zo heeft jouw limousinemonteur op een eenvoudige manier toegang tot het gereedschap.